Ens preocupa la teva privacitat A pisos.com utilitzem cookies pròpies i de tercers per donar un servei satisfactori mitjançant cookies tècniques, de personalització i per a fins analítics. prem AQUÍ per més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó "acceptar" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement
Acceptar Rebutjar totes Configurar

POLÍTICA DE COOKIES 

GUINOT PRUNERA, S.L. té com a objectiu respectar la privacitat dels seus usuaris i protegir les dades de caràcter personal que puguin facilitar a GUINOT PRUNERA, S.L. i/o les cookies que puguin obtenir. 

En el present document es troba tota la informació sobre les cookies que utilitzem. Com a mostra del compromís amb la normativa de protecció de dades, GUINOT PRUNERA, S.L. posa a disposició de l'usuari, de manera permanent, la informació relativa a la nostra política de cookies. 

GUINOT PRUNERA, S.L. (en endavant, GUINOT PRUNERA)

NIF: B-64.201.494

Carrer Rosselló, 250

Barcelona (08008 - Barcelona)

www.guinotprunera.com

 

Què són les cookies?

 Una cookie és un petit arxiu que s'emmagatzema en el dispositiu de l'usuari amb informació sobre la navegació. 

S'informa a l'usuari que aquest lloc web utilitza cookies i/o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan es navega. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com, per exemple, reconèixer-te com a usuari, obtenir informació sobre els teus hàbits de navegació, personalitzar la forma en què es mostra el contingut, l'idioma de navegació de l'usuari, el país, l'inici de sessió, les característiques del navegador, o fins i tot informació sobre la data i hora de l'última visita,  paràmetres de trànsit dins de la website i el nombre de visites.

 Els usos concrets que fem d'aquestes tecnologies es descriuen a la taula de cookies contingudes en la present política. 

Quins tipus de cookies existeixen? 

Segons la seva finalitat: 

-          Tècniques: Són aquelles necessàries per a la navegació i el bon funcionament de la pàgina web. Permeten, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, accedir a parts d'accés restringit, realitzar el procés de compra d'una comanda, utilitzar elements de seguretat, etc. Aquesta cookie no requereix del consentiment de l'usuari per a la seva instal·lació, segons el que estableix la Guia de Cookies de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i la normativa vigent.

-          Personalització: Són aquelles que permeten accedir al servei amb unes característiques predefinides en funció d'una sèrie de criteris, com per exemple l'idioma, el tipus de navegador a través del qual s'accedeix al servei, la configuració regional des d'on s'accedeix al servei, etc. Aquesta cookie no requereix del consentiment de l'usuari per a la seva instal·lació, segons el que estableix la Guia de Cookies de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i la normativa vigent.

-          D'anàlisi: són aquelles que permeten quantificar el nombre d'usuaris per realitzar la mesura i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per a això s'analitza la navegació de l'usuari en la pàgina web amb la finalitat de millorar l'oferta de productes o serveis oferts.

-          Publicitàries comportamentals: són aquelles que emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.

-          Publicitàries: Aquestes cookies permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos en la present website, com, per exemple, la freqüència en la qual es mostren els anuncis. 


Segons el termini de temps en què romanguin actives: 

-          Cookies de sessió: Són cookies temporals que romanen a l'arxiu de cookies del navegador fins que s'abandona la pàgina web, per la qual cosa cap queda registrada en la memòria del dispositiu. La informació obtinguda per mitjà d'aquestes cookies serveix per analitzar pautes de trànsit al web. A la llarga, permet proporcionar una millor experiència per millorar el contingut i facilitar-ne l'ús. Podrà identificar les cookies de sessió a la taula recollida en la present política, sota el títol "En finalitzar la sessió de navegació".

-          Cookies persistents: Són emmagatzemades en el dispositiu i la pàgina web les llegeix cada vegada que es realitza una nova visita. Una cookie permanent posseeix una data d'expiració determinada, podent variar segons la funcionalitat per a la qual hagi estat assignada. La cookie deixarà de funcionar després d'aquesta data. Podrà veure la informació relativa a la durada de les cookies persistents a la taula recollida en la present política.

 

Segons qui les gestiona: 

-          Cookies pròpies: Són aquelles cookies que s'emmagatzemen en el dispositiu de l'usuari pels nostres equips o dominis i des del qual es presta el servei oportú de la pàgina web.

-          Cookies de tercers: Són aquelles cookies que s'emmagatzemen en els dispositius de l'usuari i que no són gestionats per GUINOT PRUNERA, sinó per un tercer col·laborador. Per exemple, són aquelles cookies utilitzades per xarxes socials, visionats de vídeo o per la informació facilitada per Google Maps per localitzar-nos.

Tingui en compte que, si accepta les cookies de tercers, les haurà d'eliminar des de les opcions del navegador o des del sistema ofert pel mateix tercer.

  

Qui utilitza la informació emmagatzemada a les Cookies? 

GUINOT PRUNERA utilitza la informació emmagatzemada en les cookies de la present website exclusivament per a ús propi, excepte aquelles cookies identificades més endavant com a gestionades per "Tercers", que són utilitzades i gestionades per entitats externes per proporcionar-nos serveis sol·licitats per nosaltres, a fi d'ajudar-nos a millorar els nostres serveis, així com l'experiència de l'usuari en el moment d’utilitzar la nostra website. En el següent apartat, s'especifiquen el tipus de cookies utilitzades per tercers.

  

Quant temps conservem la informació recaptada amb les cookies? 

Les dades de caràcter personal seran conservades fins que romanguin vigents les autoritzacions atorgades per l'usuari o fins que expiri el temps de funcionalitat de la cookie, d'acord amb la normativa de protecció de dades i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic. Pot consultar la taula en la qual es detallen les cookies utilitzades a la present website per conèixer més sobre la conservació de la informació recaptada.

 

Quina és la base jurídica de la gestió de les cookies? 

La base jurídica del tractament és el consentiment, podent-se gestionar i/o revocar segons les indicacions contingudes en el present document.

 

Quines cookies en concret utilitza aquesta website i per a quines finalitats? 

GUINOT PRUNERA, a través de la present website, utilitza les següents cookies:través de la present website, utilitza les següents cookies:

Nom

Finalitat

Descripció

Propietat

Durada

Transferència internacional

_ga

Analítica

Cookie utilitzada per distingir usuaris.

Google

Tretze mesos

Sí. +info https://policies.google.com/privacy/frameworks?hl=es

DSID

Publicitària

Cookie utilitzada per identificar un usuari que tingui la sessió iniciada en llocs que no són de Google i per recordar si l'usuari ha acceptat la personalització d'anuncis.

Google

Un mes

Sí. +info https://policies.google.com/privacy/frameworks?hl=es

_fbp

Publicitària

Cookie utilitzada per mostrar una sèrie d'anuncis en temps real de tercers.

Guinot Prunera

Tretze mesos

 

IDE

Publicitària

Cookie utilitzada per oferir anuncis en temps real a l'usuari.

Google

Tretze mesos

Sí. +info https://policies.google.com/privacy/frameworks?hl=es

_gcl_au

Comportamental

Cookie utilitzada per estudiar l'eficiència dels anuncis del web.

Guinort Prunera

Tres mesos

 

ZwPortalAlias

Tècnica

Cookie utilitzada amb finalitats de seguretat.

Guinot Prunera

Tres mesos

 

ZenWorksSecurity

Tècnica

Cookie utilitzada amb finalitats de seguretat.

Guinot Prunera

Un any

 

__AntiXsrfToken

Tècnica

Cookie utilitzada amb finalitats de seguretat.

Guinot Prunera

Sessió

 

pd_cc

Tècnica

Cookie utilitzada per possibilitar l'ús de les opcions del lloc web.

Guinot Prunera

Un dia

 

ASP.NET_SessionId

Analítica

Cookie utilitzada per identificar la sessió de l'usuari al servidor.

Guinot Prunera

Sessió

 

_ga_2V757MTB2S

Analítica

Cookie utilitzada per distingir usuaris.

Guinot Prunera

Un any

 

Esperantus_Language_guinotprunera.mobiliagestion.es

Personalització

Cookie utilitzada per determinar la preferència de l’idioma en la pàgina web.

Guinot Prunera

Tretze mesos

 

oo

Publicitària

Cookie utilitzada per guardar les preferències publicitàries de l'usuari.

Facebook

Tretze mesos

Sí + info https://www.facebook.com/privacy/policy/?section_id=4-HowDoWeShare

sb

Tècnica

Cookie utilitzada per identificar el navegador de forma segura.

Facebook

Tretze mesos

Sí + info https://www.facebook.com/privacy/policy/?section_id=4-HowDoWeShare

Dpr

Tècnica

Cookie utilitzada per oferir una millor experiència a la pantalla del dispositiu utilitzat per l'usuari.

Facebook

Tretze mesos

Sí + info https://www.facebook.com/privacy/policy/?section_id=4-HowDoWeShare

c_user

Analítica

Cookie utilitzada per mantenir la sessió oberta mentre l'usuari navega per les diferents pàgines del web.

Facebook

Un any

Sí + info https://www.facebook.com/privacy/policy/?section_id=4-HowDoWeShare

xs

Tècnica

Cookie utilitzada per mantenir la sessió oberta mentre l'usuari navega per les diferents pàgines de la web.

Guinot Prunera

Un dia

 

datr

Tècnica

Cookie utilitzada amb finalitats de seguretat.

Facebook

Tretze mesos

Sí + info https://www.facebook.com/privacy/policy/?section_id=4-HowDoWeShare

wd

Tècnica

Cookie utilitzada per oferir una millor experiència a la pantalla del dispositiu utilitzat per l'usuari.

Facebook

Una setmana

Sí + info https://www.facebook.com/privacy/policy/?section_id=4-HowDoWeShare

Usida

Comportamental

Cookie utilitzada per analitzar el comportament de l'usuari al navegador i oferir publicitat.

Facebook

Sessió

Sí + info https://www.facebook.com/privacy/policy/?section_id=4-HowDoWeShare

guest_id

Comportamental

Cookie utilitzada per analitzar el comportament de l'usuari per a finalitats publicitàries.

X (abans Twitter)

Un any

Sí + info https://twitter.com/es/privacy#x-privacy-1

Personalization_id

Comportamental

Cookie utilitzada per analitzar el comportament de l'usuari per a finalitats publicitàries.

X (abans Twitter)

Un any

Sí + info https://twitter.com/es/privacy#x-privacy-1

DSID

Analítica

Cookie utilitzada per identificar l'usuari amb un ID encriptat.

Google

Un mes

Sí. +info https://policies.google.com/privacy/frameworks?hl=es

ar_debug

Comportamental

Cookie utilitzada per analitzar el comportament de l'usuari al web.

Google

Un mes

Sí. +info https://policies.google.com/privacy/frameworks?hl=es

  

Es transfereixen cookies a tercers països? 

Amb caràcter general, les cookies utilitzades no es transfereixen a països ubicats fora de l'Espai Econòmic Europeu. En alguns casos, és possible que es realitzin transferències de dades per prestadors de serveis ubicats fora de l'Espai Econòmic Europeu, però respectant les garanties adequades, segons el que estableix l'article 46.2 del Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea (RGPD) i sempre guardant la seguretat de les teves dades, proporcionant un nivell de protecció equiparable al de la Unió Europea. 

Per a les cookies utilitzades per tercers, pots consultar la seva política de cookies a la taula de cookies especificada en el present document. 

 

Com desactivar les cookies? 

En accedir a la website, l'usuari veurà un avís de cookies en el qual se l'informarà de la forma en la qual pot consentir o rebutjar la instal·lació de les mateixes. 

Així mateix, l'usuari, en tot moment, podrà deshabilitar o eliminar les cookies utilitzades en la present website a través de la configuració del navegador que utilitzi en el seu dispositiu. A continuació, li proporcionem informació sobre com activar i desactivar les cookies en els principals navegadors web:

-          Configuració de cookies per a Google Chrome

-          Configuració de cookies per a Google Android

-          Configuració de cookies per a Mozilla Firefox

-          Configuració de cookies per a Safari

-          Configuració de cookies per a Microsoft Edge

 L'usuari ha de tenir en compte que algunes de les característiques dels continguts de la website només estan disponibles si es permet la instal·lació de cookies, per la qual cosa s'informa a l'usuari que l'absència de cookies, el seu bloqueig o la limitació en la seva instal·lació, podrien provocar que algunes de les característiques de la website no funcionin o puguin resultar més complicades o lentes d'accedir.

Informar que és possible que el sistema de gestió de cookies facilitat per a l'acceptació, rebuig o configuració de les cookies no permeti la utilització de cookies de tercers. En aquest sentit, si s'accepten cookies de tercers i posteriorment es volen eliminar, s'haurà de realitzar des del propi navegador, segons les especificacions detallades en els enllaços facilitats en el present apartat.

Drets dels usuaris

 

Els usuaris disposen dels drets següents en matèria de protecció de dades:

 

DRET D'ACCÉS

L'usuari té dret a obtenir de GUINOT PRUNERA confirmació de si s'estan tractant o no dades de caràcter personal que li concerneixen, així com a accedir a les dades personals que GUINOT PRUNERA disposi.

DRET DE RECTIFICACIÓ

L'usuari té dret a sol·licitar que GUINOT PRUNERA rectifiqui les dades inexactes que li concerneixen. També tindrà dret que es completin les dades personals que siguin incompletes, inclòs mitjançant una declaració addicional.

DRET DE SUPRESSIÓ/DRET A L'OBLIT

L'usuari tindrà dret que GUINOT PRUNERA suprimeixi les dades personals que li concerneixen, sempre tenint en compte els requisits establerts en la legislació vigent.

DRET DE LIMITACIÓ

L'usuari tindrà dret a sol·licitar a GUINOT PRUNERA la limitació del tractament de les seves dades personals, sempre tenint en compte els requisits establerts en la legislació vigent.

DRET DE PORTABILITAT

L'usuari tindrà dret a rebre de GUINOT PRUNERA les dades personals que li incumbeixin en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, i a transmetre'ls a un altre responsable quan el tractament es basi en el consentiment o en un contracte, i s'efectuï per mitjans automatitzats.

DRET D'OPOSICIÓ

L'usuari té dret a oposar-se a que GUINOT PRUNERA tracti les dades personals que li concerneixen quan aquestes siguin objecte d'un tractament basat en l'interès públic o legítim. En aquest cas, GUINOT PRUNERA deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos o l'exercici o defensa de possibles reclamacions.

DECISIONS INDIVIDUALS AUTOMATITZADES

L'usuari tindrà dret a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat, inclosa l'elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics en ell o l’afecti significativament de manera similar, sempre tenint en compte els requisits establerts en la legislació vigent, si fos el cas.

DRET A PRESENTAR UNA RECLAMACIÓ

L'usuari té dret a presentar una reclamació davant l 'Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera que es vulneren els drets anteriorment exposats en la present política de cookies o si considera que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 i la Llei Orgànica 3/2018,  de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.

 

 

L'usuari o el seu representant, legal o voluntari, acreditant la seva identitat, així com el poder de representació oportú, podran exercir els drets descrits anteriorment dirigint una comunicació per escrit a l'adreça de correu electrònic lopd@guinotprunera.com. 

 

Delegat de Protecció de Dades 

GUINOT PRUNERA ha assignat un Delegat de Protecció de Dades a través del qual l'usuari podrà plantejar queixes, reclamacions i suggeriments en relació al tractament de les seves dades de caràcter personal.

 

De la mateixa manera, s'informa que l'usuari podrà plantejar l'exercici dels seus drets davant el Delegat de Protecció de Dades a través de l'adreça de correu electrònic lopd@guinotprunera.com, seguint les instruccions establertes en el punt anterior. 

Canvis en la política de cookies 

La present política de cookies podrà ser actualitzada en qualsevol moment en base a les necessitats pròpies de la website i futurs canvis legislatius en matèria de privacitat, reservant-se GUINOT PRUNERA aquest dret en exclusiva.

 

En cas de realitzar-se l'esmentada modificació, GUINOT PRUNERA informarà l'usuari dels canvis en qüestió si són significatius per a la seva privacitat, de manera que es puguin revisar els canvis introduïts, a fi de valorar l'atorgament oportú. En qualsevol cas, si es requereix el consentiment per a la gestió de la cookie, se sol·licitarà el consentiment a l'usuari segons les previsions de la normativa relativa a protecció de dades vigent en cada moment. 

Per a més informació, GUINOT PRUNERA recomana la lectura de la secció d'ajuda del navegador.